KPN award – beste kennispartner

Easy Be levert de Easy Be afwasservice voor kampeerders, speciaal ontwikkelde campingafwasmachines met snelle doorlooptijd en hoge gebruiksfrequentie. Hiervoor is een communicatiemodule ontwikkeld. Met de simkaarten van SIMPoint/KPN wordt er overal in Europa een solide verbinding opgezet. Door deze IoT-oplossing kan Easy Be alle machines monitoren, beheren en controleren, pro-actief reageren op verstoringen in het serviceproces en doorlooptijden op verstoringen tot een minimum reduceren.

Resultaat in 2016: 240.000 x afgewassen op 43 campings in 8 landen. Energie, zeep en 10 miljoen liter fris drinkwater bespaard. Enorme stijging klanttevredenheid door bespaarde afwasuren. Met dit nieuwe IoT concept heeft Easy Be vertrouwen in haar verdere wereldwijde expansie. Voor 2017 verwacht zij een groei naar meer dan 50 campings in 10 landen.

Waarom is deze case genomineerd?
Niet alleen vanuit de klant, maar ook vanuit de klant van de klant. Sterk onderbouwde business case (bijv. besparing). Binnen de branch (campings/recreatie) absoluut innovatief.