Easy Be afwasservice

Een unieke gratis service

De Easy Be afwasservice voor de camping; een schone en droge vaat in vijf minuten. Een unieke gratis service voor campings en kampeerders.

Afwassen op vakantie gezellig? Bedenkt u eens hoeveel water en energie het verspilt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat handmatig afwassen op de camping een enorme belasting vormt voor het milieu.

Unieke en investeringsvrije service

Dankzij de unieke campingvaatwassers die Easy Be kosteloos plaatst, krijgen campings een bewezen en duurzame service om jaarlijks duizenden euro’ s te besparen op water- en energieverbruik. Met gegarandeerde rendementsverhoging en tevreden kampeerders als resultaat.

Duurzaam gemak op vakantie

Bekijk ons filmpje en lees alles over de Easy Be afwasservice in onze folder. Of boek een plek bij één van de Easy Be campings en ervaar ons duurzame gemak op vakantie. De Easy Be afwasservice is beschikbaar voor campings vanaf 35 toeristische plaatsen maar ook combinaties met seizoens-, en jaarplaatsen zijn mogelijk.

Het ultieme vakantiegevoel

Ook graag op bezoek bij een Easy Be camping, bekijk hier een overzicht van de campings waar u niet meer hoeft af te wassen. Dát is natuurlijk pas echt vakantie…