partners

Zorgvuldig geselecteerd

Easy Be Services B.V. werkt samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners in duurzaamheid.

AKT / Van Zwanenburg

Voor een neutraal advies tot en met volledige turn-keyrealisatie van uw nieuwe of te verbouwen professionele keuken of voorzieningen voor uw andere activiteiten bent u bij ATK Van Zwanenenburg aan het juiste adres.
lees meer

Clean Pro

Ervan uitgaan dat een klant tevreden is, lijkt een vanzelfsprekendheid. Maar voordat dit het geval is word uw organisatie (on)bewust gekeurd en gewogen. De klant bepaalt immers of bv. een camping recht op bestaan heeft. Servies en tafels moeten hier hygiënisch schoon zijn. Vloeren en het toilet moeten overal verwelkomend zijn.
lees meer

Topdesk

TOPdesk helpt uw dienstverlening verbeteren. Of het nu gaat om uw IT-afdeling, Facility Management, of e-HRM. Met onze gebruiksvriendelijke service management software, ervaren consultants en deskundige support-afdeling hebben wij altijd een oplossing.
lees meer

Green Key

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.
lees meer

Topcamping

Op dit moment is de site van ‘topcamping.info’ under construction. Zodra er weer informatie beschikbaar is zullen wij dit plaatsen.
lees meer

Campingadresjes in Frankrijk

Deze website is een initiatief van Reiscompany. Het bedrijf achter verschillende reiswebsites over Frankrijk, voor hen die informatie zoeken voor hun (volgende) vakantie naar Zuid-Frankrijk.
lees meer

Het ultieme vakantiegevoel

Ook graag op bezoek bij een Easy Be camping, bekijk hier een overzicht van de campings waar u niet meer hoeft af te wassen. Dát is natuurlijk pas echt vakantie…