testimonial

Easy Be klanten aan het woord

I – Camping de la Sarvaz, Zwitserland

Philippe Michellod, directeur

Wij zijn trots dat we de eerste gebruiker van de Easy Be afwasservice in Zwitserland zijn. Onze gasten zijn zeer tevreden! De Easy Be afwasservice is de toekomst!

 

II – Camping ferienpark Alfsee, Duitsland

Anton Harms, directeur

Wij zijn verheugd hoe goed de Easy Be afwasservice door onze gasten is ontvangen. Reeds bij het uitdelen van de gratis muntjes reageren zij enthousiast op de verlichting van het werk. Zo blijft voor kampeerders meer vakantietijd over.

 

III – Camping De Vliedberg, Nederland

Directie camping De Vliedberg

Familiecamping De Vliedberg, aan de voet van de Brouwersdam ( het surfparadijs) in Scharendijke gaat ook in 2016 weer voor nog meer service en perfectie. Wil je bij de top horen en zeker blijven dan moet je daar voor investeren en dat doen we graag. Het is daarom dat wij in het nieuwe seizoen aanvangen met de geheel verzorgde afwasservice van Easy Be voor een nog betere vakantiebeleving. Niet meer zeuren wie de afwas moet doen. Onze nieuwe professionele machines gaan binnen de tijd van 5 minuten en wel gratis voor nog meer echt vakantiegevoel zorgen.

 

IIII – Jachthaven Naarden, Nederland

Gerrit Gortzak, havenmeester

De Easy Be vaatwassers zijn niet meer weg te denken op Jachthaven Naarden. Het uitgangspunt voor ons was het verminderen van afvalwater in het wateroppervlakte. Daarvoor bieden wij deze service gratis aan voor al onze gasten. Inmiddels hebben veel gasten het gemak en de luxe ervan ook ontdekt. Zowel onze vaste gasten als passanten en bezoekers met een camper maken er graag gebruik van.

 

V – Zoover vakantiebeoordelingen

Diverse campinggasten

Het vaatwassysteem maakte niet alleen de vaat schoon, maar ook het vakantiegevoel compleet!
—–
Wat een luxe: We ontvingen muntjes voor de vaatwassers! Dan weet je dat je vakantie hebt!
—–
En gratis muntjes voor de vaatwasser, top! Echt een aanrader!
—–
Voordeel er is een vaatwasser, muntjes zijn inbegrepen bij de prijs.
—–
Vaatwassers (waar je gratis muntjes voor krijgt)! Wat een gemak tijdens je vakantie.

 

VI – La Ballena Alegre, Spanje

Alex Trias, directeur

De perfecte mix van service en milieuvriendelijkheid. De camping en de gasten zijn zeer tevreden en blij met een geweldige service met het extra voordeel van significante waterbesparing: een win-win oplossing. Een paar jaar geleden hebben we vaatwassers in al onze bungalows geplaatst, samen met Easy Be hebben we deze geweldige service ook naar de kampeerplekken kunnen brengen. Wij streven altijd naar het verbeteren van de vakantie van onze gasten.

Het ultieme vakantiegevoel

Ook graag op bezoek bij een Easy Be camping, bekijk hier een overzicht van de campings waar u niet meer hoeft af te wassen. Dát is natuurlijk pas echt vakantie…