Easy Be campings Kroatië

Afwassen op camping in Kroatië, doe je met Easy Be afwasservice

Ook in Kroatië is, op de onderstaande  campings, niet meer met de hand afwassen de standaard geworden, dankzij de Easy Be Afwasservice. Easy Be is een duurzame oplossing om een van de grootste ergernissen van kamperen op te lossen. Easy Be is voor campinggasten een gratis service, waarmee u in 5 minuten weer met een goed gevoel en een schone vaat richting uw standplaats gaat, wetende dat u zo’n 60 liter warm water bespaart heeft, dankzij Easy Be.

Op deze camping(s) in Kroatië wordt water en energie bespaart en kunt u genieten van duurzaam gemak op vakantie.

Volledig overzicht campings in Europa

U kunt de campings bekijken door te navigeren met de buttons, ook is het mogelijk in het menu “Easy Be campings” direct een keuze te maken voor het land waar u graag uw vakantie door zou willen brengen zonder u zorgen te maken over de afwas!

Dit zijn de campings in Kroatië met de EasyBe afwasservice

Niet meer met de hand afwassen op de camping in Kroatië? Lees meer over het vakantiegemak, dat u kunt beleven op de onderstaande campings. Uw vakantiegenot wordt verhoogt door Easy Be, duurzaam met gemak op vakantie.

Camp Lighthouse

Svjetioničarska 16a, 52475 Savudrija, Croatia

Wanneer u merkt dat u verlangt naar een rustige vakantie aan de turquoise zee in een idyllische Istrische omgeving, staat onze deur wijd open. Net als het uitzicht op de romantische vuurtoren, ons handelsmerk.

Ga naar de website van Camp Lighthouse

Verras uw bezoekers

Bent u als camping eigenaar ook geïnteresseerd in ons concept en biedt u uw bezoekers graag dé ultieme service en een geweldige vakantie, neem contact op met Easy Be voor de mogelijkheden…